Personlig träning

Personlig träning är precis som det låter, en anpassad träning för individen. Det handlar om att forma och anpassa träningen efter just dina förutsättningar. Oavsett om du vill stärka upp dina muskler, få en bättre hållning, träna inför ett lopp eller bara vill komma igång med träningen finns alla möjligheter att du skall lyckas med just detta. Du kan få hjälp med allt ifrån flera träningspass i veckan tillsammans med en PT till att själv följa ett skräddarsytt träningsprogram samtidigt som du får hjälp med kostrådgivning. Innan man sätter igång med personlig träning kommer du som kund genomgå en kroppsanalys för att på bästa sätt skräddarsy ett upplägg. En PT finns där för att du skall nå dina mål och känna att du har någon bakom dig. En peppande och strukturerad person som blir din spark i baken.

På Stockholm träning & hälsa kan du alltså få hjälp med:

  • Personlig träning
  • Kroppsanalys och rörelseanalys
  • Kostrådgivning
  • Anpassat träningsprogram/upplägg
  • Massage
  • Idrottsmassage
  • Naprapati

Massagebehandling

Klassisk massage
Massage är en otroligt givande behandling som genomförs med knådning, töjning och olika tryck på kroppens muskler. Det löser upp spänningar och ger även en mental avslappning. Klassisk massage används oftast vid muskelspänningar, svullnader, smärttillstånd samt vid dålig blodcirkulation, men även i förebyggande syfte.

Idrottsmassage
Idrottsmassage är ett bra komplement till träning och tävling. Tränar man hårt blir musklerna trötta och på så sätt skadas de även lättare än en utvilad muskel.
Idrottsmassage förebygger muskulära skador, förkortar läkningsprocessen, samt är en del av återhämtningen efter hårda träningspass, vilket i sin tur leder till att du klarar av mer intensivare träning. Behandlingen kan skräddarsys för att passa den enskilda utövaren.



För prisinformation kontakta mig här.