friskvård / Förebyggande naprapatbehandlingar

En frisk personal är lönsam och därför har företagsfriskvård blivit en angelägenhet för alla arbetsgivare.  Stockholm Träning & Hälsa erbjuder alla företag en skräddarsydd lösning som passar för både dig och din personal. Här nedan kan du läsa om vad vi kan erbjuda för företagstjänster.

Friskvårdsbehandlingar anses som förebyggande behandling och är därför skattefritt. Läs mer om detta på Skatteverkets hemsida här.
Du kan också läsa vad Skatteverket anser om naprapati samt frisk- och hälsovård här. 

Vi har många års erfarenhet att med att jobba med förebyggande behandlingar ute på förtag! 

behandling för dig och din personal

Vi erbjuder anpassade lösningar för friskvårdsmassage på ert företag. Genom att erbjuda dig och dina medarbetare behandling/massage kan du/ni minska och förhindra att besvär uppstår som i sin tur kan leda till sjukskrivningar.
Vi kan självklart ta emot dig/er på kliniken men är ni flera som vill ha behandlingar brukar det vara lättast om vi kommer ut till ert företag.

ergonomi - arbetsplatsanalys

Med en bra arbetsergonomi minimeras den skadliga belastningen och många arbetsrelaterade besvär kan förebyggas och ibland helt undvikas.

Under våra arbetsplatsanalyser gör vi en individuell bedömning av varje arbetsplats. Vi utgår från arbetsuppgift, arbetsplatsens nuvarande utformning och de anställdas eventuella besvär. På plats gör vi de justeringar som vi anser möjliga och nödvändiga.

träning för friskare personal

Vi kan skräddarsy ett träningsupplägg för dig och din personal. Vi kan erbjuda både individanpassad träning samt träning för större grupper. Ni väljer själva hur ofta ni vill träna samt om träningen skall utövas inomhus på ett gym eller i en lokal alternativt utomhus som brukar vara det populäraste valet.
Det här ett är bra sätt att förebygga eventuella skador för din personal samtidigt som sammanhållningen förstärks.

                                                                                         
                                                                                        FÖR PRISFÖRSLAG ELLER INFORMATION KONTAKTA OSS HÄR!